Eşkabeş Soslu Barbunya Balığı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Eşkabeş Soslu Barbunya Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Eşkabeş Soslu Barbunya Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Havuç ve soğanı soyup rendeleyin. Kereviz yaprağını kıyın. Barbunya balıklarını yıkayıp ayıklayın. Kırmızı biberi temizleyip uzunlamasına iki parçaya kesin ve  közleyin.
  2. 2 kaşık zeytinyağını tavada ısıtıp balıkları hafif kızartın. Havuç, kuru soğan, kereviz yaprağı, kekik, tuz ve karabiberi ilave edip 5 dakika daha pişirin.
  3. Başka bir tavada kalan zeytinyağını ısıtın. 1 dilim baget ekmeğini kızartıp servis tabağına alın. Üzerine hamsiyi ilave edin ve közlenmiş kırmızı biberle süsleyin.
  4. Balıkları tabağa ekleyip siyah zeytin ve domateslerle süsleyip servis yapın.

Tarifte kullanabileceğiniz balık sosları yazımıza mutlaka göz atın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Pissaladiere
Krokan Bush
Portakallı Parfe
Ciğer Terin
Yumurta Mimoza
Creme Mousseline