Sebzeli Kuskus Pilavı
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Kuskus Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Süsleme için:

Sebzeli Kuskus Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanı soyup iri iri doğrayın. Margarini tavada eritin. Soğan ve kuskusu ilave edip kavurun. Salçayı ekleyip sürekli karıştırarak 3-4 dakika kavurun.
  2. Sıcak et suyunu kuskusa ilave edin. Tuz serpip orta ateşte bir taşım kaynatın. Suyunu çekmeye başlayınca ateşi kısıp 10 dakika daha pişirin. Tahta kaşıkla harmanlayıp ateşten alın.
  3. Dolmalık biberleri temizleyip iri küpler halinde doğrayın. Domatesleri soyup dilimleyin. Maydanozu kıyın.
  4. Biber ve domatesi bir tavada sote edin. Kuskusu servis tabağına alıp maydanoz, biber ve domates dilimleriyle süsleyip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vegan Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Pilav Tarifleri

Benzer Tarifler

Fıstık Ezmeli Bowl
Vejetaryen Bowl
Mısır Kaburga
Vejetaryenler için sebze köftesi
Kabaklı ve irmikli köfte
Soğanlı içli köfte