Ton Balıklı Avokado Salatası
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ton Balıklı Avokado Salatası Tarifi İçin

Malzemeler

Ton Balıklı Avokado Salatası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pirinci yıkayıp bir tencereye alın. Üzerine 1 çay kaşığı tuz ve 1 lt su ekleyip kaynatın.
  2. Daha sonra ateşi kısıp kapağını kapatın ve 30 dakika pişmeye bırakın. Piştikten sonra ocaktan alıp kapağını açmadan 10 dakika demlenmeye bırakın.
  3. Zencefilli sos için; yeşil çayı 1 yemek kaşığı su ile kasede karıştırın. Daha sonra kalan malzemeleri ekleyin.
  4. Pirinci kaseye koyun, tüm malzemeleri ekleyerek karıştırın. Üzerine zencefil sosunu gezdirin ve dilimlenmiş avokadoları yerleştirin. Kavrulmuş susam serperek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Avokadolu Tarifler Salata Tarifleri Ton Balıklı Tarifler Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Yulaf Lapası
Yulaflı parfe
Yulaflı Smoothie
Avokadolu Smoothie
Elmalı Smoothie
Ejder Meyveli Smoothie