Avokado Ve Ton Balıklı Kanepe
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Dünyanın birçok yerinde tüketilen ton balığı, ülkemizde en çok akdeniz kıyılarında bulunur. Protein, omega 3 ve B vitamini bakımından zengin olan bu besin; ana yemeklerde, salatada ve sandviçlerde kullanılır. Zihinsel gelişimi desteklediği için haftada bir kez tüketilmesi gerekir. Malzemeleriniz hazırsa, avokado ve ton balıklı kanepe tarifine başlayabiliriz.

Avokado Ve Ton Balıklı Kanepe Tarifi İçin

Malzemeler

Avokado Ve Ton Balıklı Kanepe

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tarifte kullanacağınız ekmekleri kızartın.
  2. Domatesleri dilimleyin, avokadoları ise robottan geçirerek püre haline getirin.
  3. Kızarmış ekmeklerin üzerine avokado püresini sürün. Üstüne ton balığını ilave edin.
  4. Son olarak kırmızı biber, limon ve domatesleri de dizin. Afiyet olsun.

Avokado ve Ton Balıklı Kanepe Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir?

  1. Dilerseniz, üst kısımlarını süt mısır ile süsleyebilirsiniz.
  2. Ton balığını kullanmadan önce yağını süzün.
  3. Fazla gelen balıkları konserveye koyun ve streç ile kapatın.
  4. Kanepeleri küçültmek için, tarife başlamadan önce ekmeği dörde bölün.

1 Porsiyon Avokado ve Ton Balıklı Kanepe Kaç Kaloridir?

Avokado ve ton balıklı kanepelerin bir porsiyonu, yaklaşık 130 kaloridir. Dilerseniz, düşük kalorili kırmızı biberli ve peynirli kanepeleri de deneyebilirsiniz.

Sağlıklı beslenmek ve kilo kontrolünü sağlamak için diyet yemekleri sayfamızdan yararlanabilirsiniz. Kısa sürede hazırlayabileceğiniz hardal soslu ton balığı salatasına göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Diyet Yemekleri Avokadolu Tarifler Diğer Tarifler Ton Balıklı Tarifler Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Kahvaltılık Yulaf Lapası
Yulaflı parfe
Yulaflı Smoothie
Avokadolu Smoothie
Elmalı Smoothie
Ejder Meyveli Smoothie