Orman Meyveli, Bademli Ve Yulaflı Sütlaç
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Küçük büyük demeden herkesin severek yediği sütlaç tarifini defterinize kaydetmeyi unutmayın.

Orman Meyveli, Bademli Ve Yulaflı Sütlaç Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Orman Meyveli, Bademli Ve Yulaflı Sütlaç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ufak bir tencereye süt ve pirinci alarak kaynayana kadar orta ateşte pişirin. Kaynama noktasına gelince ocağın altını kısın.
  2. Aralıklı olarak karıştırarak 20 dakika pişirdikten sonra toz bademi ve vanilya özütünü ilave edin.
  3. Birkaç kez daha karıştırarak 15 dakika daha pişirin ve ocaktan alın.
  4. Komili Organik Sızma Zeytinyağı’nı bir tavada ısıtıp yulafı ve bademi ekleyin.
  5. Hafif renk alana kadar kavurup ocaktan alın. Sütlacı henüz ılıkken kaselere paylaştırın.
  6. Üzerine kavrulmuş yulaf ve bademden serpiştirip yabanmersini ve ahududu ekleyerek servis edin.

Tarif Kategorileri

Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Çocuk Yemekleri Yulaflı Tarifler

Benzer Tarifler

Hayvanlar kurabiye dünyası
Meyveli dondurma
Kırmızı tavuk hamburger
Çiçek yumurta ve kuşlar
Sebzeli pilav ormanı
Yulaflı tavşan