Pastırmalı Yer Elması Çorbası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pastırmalı Yer Elması Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Pastırmalı Yer Elması Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1.  Tereyağını bir tencerede eritin. Unu ilave edip rengi dönünceye kadar kavurun. Rendelediğiniz soğan, sarımsak, küp doğradığınız sebzeler, pastırma, defne yaprağı ve ince kıydığınız maydanozu ilave edip 4-5 dakika soteleyin.
  2. Sütü ve tavuk suyunu ekleyip kaynatın. Tuz ve baharatlarla tatlandırıp altını kısın. Tüm sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alıp üzerini ince kıydığınız maydanozla süsleyerek sıcak servis yapın.
Daha hafif bir tarif arıyorsanız, sade yer elması çorbası tarifine mutlaka göz atın!

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Diğer Tarifler Elmalı Tarifler Çorba Tarifleri Şarküteri Tarifleri Sebzeli Çorbalar

Benzer Tarifler

Zerdeçallı Mercimek Çorbası
Köfteli tuzlu yoğurt çorbası
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Sıkıcık Çorbası
Bergensk Fıskesuppe
Limonlu ve sarımsaklı mercimek çorbası