Sıcak Suyla Yapılan Kornişon Turşu Kaç Günde Olur?
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Sıcak suyla yapılan kornişon turşu, yıkanıp kavanoza yerleştirilen kornişonların üzerine sıcak tuzlu ve sirke karışımı dökülmesiyle hazırlanır. Oda sıcaklığında 3–5 gün bekletildiğinde lezzeti oturur. Olgunlaştıktan sonra buzdolabında saklanarak tüketilir.

Kornişonlar temizlenip kavanoza yerleştirilir ve üzerine sıcak tuzlu su dökülür. Turşu, oda sıcaklığında birkaç gün bekleyerek lezzetini kazanır. Hazır olduktan sonra buzdolabında saklanır ve servis edilir.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

4 Aralık Masterchef Türkiye'de İlk Finalist Kim Oldu?
2 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
1 Michelin Yıldızı Alan Restoranlar 2026
2026 Michelin Sommelier Ödülünü Kim Kazandı?
Michelin Yeşil Yıldız Kazanan Restoranlar
Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak