MasterChef 2020 Sedat Tuncer Kimdir, Mesleği Ne?
MasterChef yarışmasında ana kadroya dahil olan Sedat Tuncer kimdir, kaç yaşında? MasterChef Sedat Tuncer'in mesleği ne? İşte, MasterChef Sedat hakkında merak edilenler

MasterChef yarışmasının ana kadro heyecanı gün geçtikçe artıyor. İki takıma ayrılan yarışmacılardan ana kadroya dahil olan 6. isim de belli oldu. Sedat Tuncer, yaptığı tabak ile şeflerin onayını alarak bir üst tura geçmeye hak kazandı. Yarışmanın ardından izleyiciler MasterChef Sedat Tuncer kimdir, mesleği ne, kaç yaşında sorularını sormaya başladı. Gelin, MasterChef Sedat'ı yakından tanıyalım.


MasterChef Sedat Tuncer Kimdir?

İstanbul'da yaşayan Sedat Tuncer, 32 yaşındadır. Aslen Kastamonulu olan MasterChef Sedat, liseyi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm meslek lisesinde okudu. İstanbul Teknik Üniversite'sinde Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Sedat Tuncer, özel bir şirkette aşçılık yapmaktadır. MasterChef'te olmak istediğini ve bunun hayali olduğunu söyleyen Sedat Tuncer, ana kadroya dahil olmayı başardı. Anadolu, Osmanlı ve Uzakdoğu mutfağına hakim olan Sedat Tuncer, dünyanın birçok farklı yerinde gezerek yemekleri yerinde öğrenmiş.


Sedat Tuncer MasterChef 2020 Macerası

Yarışmaya katıldığı ilk turda borbulan soslu kevrek yapan Sedat Tuncer, Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şeften üç evet oyu alarak bir üst tura çıkmayı başardı. Üçlü düellolarda Nafi ve Mustafa ile birlikte yarıştı. Şeflerin isteği üzerine baklava hamurunda levrek ve domates sos hazırlayan yarışmacılardan Sedat Tuncer, rakiplerini eleyerek yükselmeyi başardı. Ana kadro mücadelesinde yarışmacılardan ilk olarak uykuluk kokoreç yapmaları istendi. En iyi tabaklar final turuna yükselerek ekşili pilav yaptı. Günün sonunda ana kadroya girmeyi başaran isim Sedat Tuncer oldu.


INSTAGRAM'DA SEDAT TUNCER

Instagram'da oldukça aktif bir şekilde paylaşım yapan MasterChef Sedat, hem kendi fotoğraflarını, hem yaptığı yemekleri, hem de gezip gördüğü yerleri paylaşıyor. Yarışmacı arkadaşlarıyla attığı gönderinin altına ''Biz orada bir hafta boyunca aile gibi olduk. birbirimizi kırmadan üzmeden çok güzel anılar ve hatıralar biriktirdik hepimizin farklı enterasan ve güzel hayat hikayeleri ve hayalleri var. İyi ki hepsini tanıdım iyi ki masterchef yarışmasına katılarak bu kısa hayat ömrümde güzel anılar ve hatıralar biriktiriyorum.'' mesajını yazdı.

Sedat Tuncer'in Instagram Hesabı:  https://www.instagram.com/sedatchef


Masterchef Kim Elendi?

Masterchef 2020 yarışmasında elenen ilk isim belli oldu. Gecenin en kötü yemeğini yapan üç yarışmacı Celal Sarıgül, Esra Tokelli ve Sedat Tuncer oldu. Gecenin sonunda en kötü tabakla Masterchef Türkiye yarışmasına veda eden ilk yarışmacı Sedat Tuncer oldu.


Şunlara da göz atın;

  1. MasterChef tarifleri
  2. MasterChef Ayyüce Kamit Kimdir?
  3. MasterChef Emir Elidemir Kimdir?
  4. MasterChef Duygu Acarsoy Kimdir?
  5. MasterChef Özgül Coşar Kimdir?
  6. MasterChef Serhat Doğramacı Kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef Yarışmacıları

Lezzetli Haberler

Evde Tavuk Bulyon Nasıl Yapılır?
Rulo Pasta Tarifleri: Özel Günler İçin 12 Rulo Pasta Tarifi
Şefleri Bile Kıskandıracak 62 Mutfak Püf Noktası ve Pratik Yöntem
Evde Zeytin Sütü Nasıl Yapılır?
Fit Kahvaltı Tarifleri: 10 Farklı Fit Kahvaltı Tarifi
Maşukiye Kahvaltı Mekanları: Maşukiye'deki En İyi 10 Kahvaltı Mekanı