Kışlık Taze Fasulye Hazırlamak İçin 4 Tüyo
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kışın da yaz lezzetini sofralara taşımak için taze fasulyeyi doğru hazırlamak çok önemli. Mevsiminde alınan fasulyeleri ayıklayıp blanşlayarak hem rengini hem de besin değerini koruyabilirsiniz. Doğru şekilde dondurucuya kaldırarak ya da konserve yaparak tüm kış keyifle tüketebilirsiniz.

Kış için fasulyeleri hazırlarken taze ve diri olanları seçmek en iyisidir. Kısa bir süre haşlayıp soğuk suya alarak renk ve tazeliğini koruyabilirsiniz. Dondurucuya veya kavanoza uygun şekilde saklayarak kış boyunca lezzetinden faydalanabilirsiniz.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Bib Gourmand Ödülü Nedir, Kimler Alabilir?
Barbunya Haşlarken Kararmaması İçin Ne Yapılır?
Barbunya Pilakiye Hangi Malzemeler Konur?