Kışa Hazırlık Sarımsak Yapmanın 5 Püf Noktası
DUYGU KARAGÜL İçerik Editörü
0 Tarif       0 Takipçi
Kışa hazırlık için sarımsak yaparken taze ve sağlam sarımsakları seçmek çok önemlidir. Sarımsakları kuru, serin ve havadar bir yerde saklamak çürümesini önler. Ayrıca ara ara kontrol ederek yumuşayan veya filizlenen dişleri ayırmak kış boyunca taze kalmasını sağlar.

Sarımsakları yıkamadan ve nemden uzak tutarak hazırlamak dayanıklılığını artırır. Dilimleyip veya ezip saklamak istersen cam kavanoz ve yağlı yöntemler kullanılabilir. Kış boyunca saklama kabını düzenli kontrol etmek bozulmayı önler.

Haber Kategorileri

Mutfak Tüyoları

Lezzetli Haberler

Michelin Rehberi Türkiye’nin Tüm Bölgelerini Kapsayacak
Michelin Yıldızı Nedir?
Michelin Rehberi Türkiye Seçkisi 2026 Açıklandı: İşte Türkiye’nin Yıldızlı Restoranları ve Ödülleri!
Michelin Tavsiye Listesi Nedir, Ne Anlama Gelir?
Michelin Genç Şef Ödülü Nedir, Kimler Alabilir, Değerlendirme Nasıl Yapılır?
Michelin Yeşil Yıldız Ödülü Nedir, Ne Anlama Gelir?