23. Bölüm Masterchef Tarifleri ve Bölüm Özeti 2021
28 Temmuz Masterchef'te neler yaşandı? Hangi yarışmacılar bir üst tura çıkmaya hak kazandı? İşte, 23. bölüm Masterchef tarifleri ve bölüm özeti:

Danilo Şef, Somer Şef ve Mehmet Şef'in jüriliğini üstlendiği Masterchef Türkiye yarışmacısında, eşleşen yarışmacılar bir üst tura çıkmak için mücadele ediyor. Peki, Masterchef'in 23. bölümünde üçlü düelloyu kazanan isimler kimler oldu? Yarışmacılardan hangi yemekler istendi? İşte, detaylar;


1. Düello: İrmik Helvası


Masterchef Türkiye üçlü düellolarda günün ilk eşleşmesi Çağlar Çelik, Şevki Batuhan Güler ve Ayşenur Kurtar arasında gerçekleşti. Şefler, yarışmacılardan irmik helvası hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda hazırlanan tabaklar şeflerin beğenisine sunuldu. Şeflerin verdiği karara göre Ayşenur Kurtar bir üst tura geçmeye hak kazandı.


2. Düello: Pastırmalı Humus


Günün ikinci düellosu Safanur Bol, Bahriye Delibalta ve Azize Karaköse arasında gerçekleşti. Yarışmacılardan pastırmalı humus hazırlamaları istendi. Hazırladığı tabakla düellonun sonuncusu Azize Karaköse olurken, bir üst tura çıkan isim Safanur Bol olarak belirlendi.


3. Düello: Lazanya


Günün üçüncü düellosu, Ozan Gül, İsmail İlhan Şenbayram ve Mert Yılmaz arasında gerçekleşti. Şefler, yarışmacılardan lazanya hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları tabakları şeflerin beğenisine sundu. Şeflerin verdiği karara göre, Mert Yılmaz bir üst tura çıkmaya hak kazandı.


4. Düello: Kuzu Sarma


Günün son düellosunda Araz Aknam, Emre Özmen ve Taylan Kurt karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılardan ayva beğendi ve kuzu sarma hazırlamalarını istedi. Verilen süre sonunda en iyi tabağı hazırlayarak rakiplerini geride bırakan yarışmacı, Araz Aknam oldu.


Dilerseniz, masterchef tarifleri sayfamıza da göz atabilirsiniz.

Haber Kategorileri

MasterChef'ten Haberler

Lezzetli Haberler

Mayıs Ayı Sebze ve Meyveleri
Yatmadan Önce Uzak Durmanız Gereken 7 Besin
Karahindiba Nasıl Kurutulur?
Meşe Balı Nedir, Nasıl Tüketilir?
Salmonella Bakterisi Nedir, Nasıl Bulaşır?
Lezzetlerin Doğal Buluşması: Telezzüz Vegan ve Vejetaryen Mutfağıyla