ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ SÜTLÜ TATLILAR LİMONLU PASTA

Limonlu pasta

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Limonlu pasta tarifi için malzemeler

  • 2 katlı sade pasta tabanı
  • Pastacı kreması
  • Rendelenmiş limon kabuğu
  • 1 paket kremşanti
  • 1 su bardağı soğuk süt
  • Sarı gıda boyası
  • Limon dilimleri
  • İnce dövülmüş antepfıstığı

Limonlu pasta Nasıl Yapılır

Kremşantiyi 1 su bardağı süt ile çırpın. Az bir miktarını ayırıp kalanına sarı gıda boyası ilave ederek tekrar çırpın. Pasta tabanının arasına pastacı kreması sürün. Pastanın üzerini ve yanlarını kremşanti ile kaplayın. Ayırdığınız beyaz kremşantiyi krema sıkma torbasına doldurun. Pastanın üzerine belirli aralıklarla sıkın. Her kremşantinin üzerine limon dilimleri yerleştirin. Ortasına rendelenmiş limon kabuğu ve ince dövülmüş antepfıstığı serpiştirerek servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.