ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ TATLI TARİFLERİ ŞERBETLİ TATLILAR KAYMAKLI KAYISI

KAYMAKLI KAYISI

4 Kişilik
Hazırlama 30 dakika
Pişirme 20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kaymaklı kayısı tarifi için malzemeler
  • 250 gr kuru kayısı
  • 1 su bardağı tozşeker
  • 100 gr kaymak
  • 3 çorba kaşığı çekilmiş antepfıstığı
Kaymaklı kayısı Nasıl Yapılır

*Bir gece önceden ıslatılmış kayısıları şeker ile birlikte bol suda haşlayın. Kayısılar altın rengine döndüğünde ateşten alıp soğumaya bırakın.

*Açık tarafından ayırıp ortalarına çay kaşığı ile kaymak doldurun. Antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 17:12:08

peki nasil pisirilecek?

Misafir12.10.2016 17:17:54

ben sudenaz.sizin tatlılarınızdan yedim.elinize sağlık.çok güzel olmuşlar.

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.