KREMALI MİLFÖY PASTA

4 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Kremalı milföy pasta tarifi için malzemeler
  • 6 milföy
  • 100 gr bitter çikolata
  • 50 ml krema
  • İri kırılmış badem
  • Pudra şekeri
Kremalı milföy pasta hazırlanışı

Milföyleri ortadan ikiye kesin. Yağlı kağıt konulmuş fırın tepsisine dizip önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Ilındıktan sonra kremayı ekleyip koyulaşana kadar mikserle çırpın. Üç parça milföyün arasına kremayı dekoratif bir şekilde sıkarak üst üste dizin. Tüm milföyleri bu şekilde hazırlayın. Kalan kremayla üzerini süsleyin. Pudra şekeri ve badem serpip servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!