ANASAYFA TARİFLER FARKLI TATLI TARİFLERİ BALLI VE LABNE PEYNİRLİ AHUDUDU PÜRESİ

Ballı Ve Labne Peynirli Ahududu Püresi

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ballı Ve Labne Peynirli Ahududu Püresi Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 200 gr labne peyniri
  • 50 gr süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 200 gr ahududu
  • 1 yemek kaşığı pudra şekeri

Üzeri için

  • İri kırılmış badem

Ballı Ve Labne Peynirli Ahududu Püresi Nasıl Yapılır?

Ahududu ve 1 yemek kaşığı pudra şekerini sos tenceresine alıp karıştırarak 10 dakika pişirin. Püreyi ezip ılınmaya bırakın. Labne peyniri, süzme yoğurt ve 2 yemek kaşığı pudra şekerini bir kaseye alıp iyice çırpın. Servis bardaklarına ahududu püresini paylaştırın. Üzerine labne peynirli karışımı ilave edin. Buzdolabında soğutun. Üzerine iri kırılmış badem serpip servis yapın.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!