ANASAYFA TARİFLER SİZDEN TATLI TARİFLERİ SAN SEBASTİAN CHEESECAKE

San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake

Seveni çok olan San Sebastian Cheesecake’i evde denemeye ne dersiniz? Üstelik dışarda yediklerinizden çok daha fazla sevme garantili!

Ustasından san sebastian cheesecake tarifine ve nefis cheesecake tariflerine göz atmayı unutmayın.

Kaç
Kişilik

12 kişilik

Hazırlama
Süresi

35 dakika

Pişirme
Süresi

27 dakika

4 Tarif       2 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin malzemeler

  • 900 g labne
  • 400 g krema
  • 1,5 su bardağı toz şeker
  • 6 yumurta 
  • 4 silme yemek kaşığı un

San Sebastian Cheesecake Nasıl Yapılır?

  • Fırını 220 derece, fansız alt-üst ısıtmalı programa ayarlayarak önceden ısıtın.
  • Labne ile toz şekeri mixer ile şekerler eriyene kadar çırpın.
  • Yumurtaları karışıma tek tek ilave edip el çırpıcısı ile iyice karıştırın. (1 yumurta karışmadan değerini ilave etmeyin)
  • Kremayı ilave edip çırpın, ardından unu da ilave ediyoruz ve homojen bir karışım elde edene kadar el çırpıcısı ile karıştırın.
  • Fırın kağıdı ile kapladığınız kelepçeli kalıba karışımımızı dökün.
  • Kalıbı önceden ısıttığınız fırının orta katına yerleştirip 27 dakika pişirin.
  • Pişen cheesecake fırından ilk çıktığında sallanıyor olacak korkmayın, oda sıcaklığında soğusun ve ertesi güne kadar buzdolabında dinlendirip afiyetle tüketin
  • Servis ederken sütlü çikolata tercih edebilirsiniz, süper oluyor.
  • Ertesi güne kadar beklemeye sabrınız yoksa denendi, onaylandı bir sorun olmuyor.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!