ANASAYFA TARİFLER SİZDEN KLASİK TARİFLER İÇ BAKLALI PANCARLI HUMUS

İç Baklalı Pancarlı Humus

İç Baklalı Pancar Humusu

Rengini çok seveceksiniz.👌

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

45 dakika

47 Tarif       8 Takipçi

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

İç Baklalı Pancarlı Humus Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gram iç bakla
  • 1 adet pancar
  • Zeytinyağı
  • 3 Diş Sarımsak
  • Tahin
  • Karabiber
  • Tuz
  • Limon
  • Kırmızı toz acı biber

İç Baklalı Pancarlı Humus Nasıl Yapılır?

  • İç bakla kaynayan suyun içerisine koyularak yumuşayana kadar  haşlanır.
  • Pancar düdüklü tencereye koyularak yumuşayana  kadar haşlanır.
  • Limonun suyu sıkılır.
  • Sarımsak küçük küçük doğranır.
  • İç bakla ve pancarın sıcak olmasına dikkat edilerek tüm malzemeler robotta çekilir.
  • Üzeri dereotu ve zeytinyağıyla süslenerek servis edilir.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!