ANASAYFA TARİFLER SULU YEMEK TARİFLERİ ACILI LAHANA ÇİTİSİ

Acılı Lahana Çitisi

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Acılı Lahana Çitisi Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gr ince yapraklı beyaz lahana
  • 1 tablet et bulyon
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • Tuz
  • Kırmızı pul biber

Acılı Lahana Çitisi Nasıl Yapılır?

  • Lahana yapraklarını iri parçalar şeklinde doğrayın. Et bulyonu ufalayıp tuz, kırmızı pul biber, limon suyu ve portakal kabuğu ile karıştırıp büyük bir buzdolabı poşetine alın.
  • Lahanaları poşete ekleyip hava almayacak şekilde ağzını sıkıca kapatın. Çamaşır çitiler gibi çitileyip lahanaların ezilmesini sağlayın. Suyunu süzüp tabağa alın. Servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.