ANASAYFA TARİFLER SULU YEMEK TARİFLERİ ACILI LAHANA ÇİTİSİ

Acılı Lahana Çitisi

Kaç
Kişilik

6 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Acılı Lahana Çitisi Tarifi İçin malzemeler

  • 500 gr ince yapraklı beyaz lahana
  • 1 tablet et bulyon
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
  • 1 çay kaşığı limon suyu
  • Tuz
  • Kırmızı pul biber

Acılı Lahana Çitisi Nasıl Yapılır?

  • Lahana yapraklarını iri parçalar şeklinde doğrayın. Et bulyonu ufalayıp tuz, kırmızı pul biber, limon suyu ve portakal kabuğu ile karıştırıp büyük bir buzdolabı poşetine alın.
  • Lahanaları poşete ekleyip hava almayacak şekilde ağzını sıkıca kapatın. Çamaşır çitiler gibi çitileyip lahanaların ezilmesini sağlayın. Suyunu süzüp tabağa alın. Servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!