ANASAYFA TARİFLER SAHUR TARİFLERİ DOLMALIK HAMUR KIZARTMASI

Dolmalık Hamur Kızartması

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Dolmalık Hamur Kızartması Tarifi İçin malzemeler

  • 1 dolmalık ekmek
  • 3 yumurta
  • 10 dilim sucuk
  • 10 dilim pastırma
  • 100 gr peynir
  • Kızartmak için sıvıyağ

Dolmalık Hamur Kızartması Nasıl Yapılır?

Lezzet yemek tarifleri arasında klasikleşmişlerden biri olan yemeğimize başlayalım.

Pastırma, sucuk ve peyniri küçük küçük doğrayıp bir kapta harmanlayın.

Dolmalık ekmeğini 5’er cm uzunluğunda kesip kenarlarından cep şeklinde açın. İçine pastırmalı karışımı doldurup kenarını kapatın.

Çırpılmış yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartın. Fazla yağını süzdürmek için kağıt  havlu üzerine alın. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Misafir 12 Ekim 2016, 16:55

iyiymiş çok pratik


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!