ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ RAMAZAN YEMEKLERİ SAHUR YEMEKLERİ DOLMALIK HAMUR KIZARTMASI

Dolmalık hamur kızartması

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Dolmalık hamur kızartması tarifi için malzemeler

  • 1 dolmalık ekmek
  • 3 yumurta
  • 10 dilim sucuk
  • 10 dilim pastırma
  • 100 gr peynir
  • Kızartmak için sıvıyağ

Dolmalık hamur kızartması Nasıl Yapılır

Lezzet yemek tarifleri arasında klasikleşmişlerden biri olan yemeğimize başlayalım.

Pastırma, sucuk ve peyniri küçük küçük doğrayıp bir kapta harmanlayın.

Dolmalık ekmeğini 5’er cm uzunluğunda kesip kenarlarından cep şeklinde açın. İçine pastırmalı karışımı doldurup kenarını kapatın.

Çırpılmış yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartın. Fazla yağını süzdürmek için kağıt  havlu üzerine alın. Sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

Misafir12.10.2016 16:55:01

iyiymiş çok pratik

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.