ANASAYFA TARİFLER SAHUR TARİFLERİ DOLMALIK HAMUR KIZARTMASI

Dolmalık Hamur Kızartması

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Dolmalık Hamur Kızartması Tarifi İçin malzemeler

  • 1 dolmalık ekmek
  • 3 yumurta
  • 10 dilim sucuk
  • 10 dilim pastırma
  • 100 gr peynir
  • Kızartmak için sıvıyağ

Dolmalık Hamur Kızartması Nasıl Yapılır?

  • Pastırma, sucuk ve peyniri küçük küçük doğrayıp bir kapta harmanlayın.
  • Dolmalık ekmeğini 5’er cm uzunluğunda kesip kenarlarından cep şeklinde açın. İçine pastırmalı karışımı doldurup kenarını kapatın.
  • Çırpılmış yumurtaya bulayıp kızgın yağda kızartın. Fazla yağını süzdürmek için kağıt  havlu üzerine alın. Sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!