Cevizli ve tavuk etli sandviç

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Cevizli ve tavuk etli sandviç tarifi için malzemeler
- 2 sandviç ekmeği
- 300 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
- 1 çay bardağı ceviz
- 7~8 dal maydanoz
- Yarım su bardağı rendelenmiş tulum peyniri veya taze kaşar peyniri
- 1 közlenmiş kırmızıbiber
- 2 tatlı kaşığı tereyağı
Cevizli ve tavuk etli sandviç Nasıl Yapılır
Sandviç ekmeklerinin içine tereyağı sürün. Közlenmiş biberi tavla zarı şeklinde doğrayın. Maydanozu ince kıyın. Peynir, maydanoz ve kırmızıbiberi bir kasede harmanlayın. Ekmeklerin arasına paylaştırın. Üzerine ceviz serpin ve tavuk etlerini paylaştırın. Servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!