ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ CEVİZLİ VE TAVUK ETLİ SANDVİÇ

Cevizli ve tavuk etli sandviç

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Cevizli ve tavuk etli sandviç tarifi için malzemeler

  • 2 sandviç ekmeği
  • 300 gr haşlanmış tavuk göğüs eti
  • 1 çay bardağı ceviz
  • 7~8 dal maydanoz
  • Yarım su bardağı rendelenmiş tulum peyniri veya taze kaşar peyniri
  • 1 közlenmiş kırmızıbiber
  • 2 tatlı kaşığı tereyağı

Cevizli ve tavuk etli sandviç Nasıl Yapılır

Sandviç ekmeklerinin içine tereyağı sürün. Közlenmiş biberi tavla zarı şeklinde doğrayın. Maydanozu ince kıyın. Peynir, maydanoz ve kırmızıbiberi bir kasede harmanlayın. Ekmeklerin arasına paylaştırın. Üzerine ceviz serpin ve tavuk etlerini paylaştırın. Servis yapın.

 

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.