ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER SANDVİÇ TARİFLERİ BATON EKMEKTE SANDVİÇ

Baton ekmekte sandviç

Baton ekmekte sandviç

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Baton ekmekte sandviç tarifi için malzemeler

  • Çeyrek baton ekmek
  • 1 tatlı kaşığı labne peyniri
  • 1 yaprak marul
  • 2 dilim çedar peyniri
  • 2 dilim jambon (İsteğe bağlı)
  • 15 adet yaban mersini
  • 1 küçük şişe sıkma portakal suyu

Baton ekmekte sandviç Nasıl Yapılır

  • Baton ekmeğinin içini boşaltın. Labne peynirini sürün, marul ve çedar yerleştirin. İsteğe bağlı olarak jambon da yerleştirebilirsiniz. Yanına yaban mersini ve portakal suyu ekleyip servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.