Kahvaltı sofralarınızı zenginleştirecek nefis bir seçenek olan Trabzon usulü kuymak tarifi, tereyağı, mısır unu ve Trabzon peyniriyle hazırlanan sıcak, tel tel ayrılan ve doyurucu bir lezzet sunar. Pratik ve hızlı hazırlanabilen Trabzon usulü kuymak tarifi, özellikle Karadeniz mutfağının vazgeçilmez tatlarından biridir ve yanında taze ekmek, çay veya sıcak ayran ile servis edildiğinde sofralarınıza eşsiz bir aroma katar. Bu tarif, hem kahvaltılarda hem de öğle veya akşam yemeklerinde kolayca hazırlanabilir ve misafirlerinize unutulmaz bir lezzet deneyimi sunar. Peki; Trabzon usulü kuymak nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Vegan Muhlama tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon Trabzon usulü kuymak 350 kaloridir.
Tereyağı Alternatifleri:
Mısır Unu Alternatifleri:
Su Alternatifleri:
Peynir Alternatifleri:
Baharat ve Aroma Alternatifleri:
Teşekkür ederiz.