ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ SUCUKLU KREPLER

Sucuklu Krepler

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

3 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Sucuklu Krepler Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı süt
  • 1 yumurta
  • 1 tutam tuz
  • 2 sivri biber
  • 1 kahve fincanı ayçiçeği yağı
  • 10 ince dilimlenmiş sucuk
  • 1 dolmalık ya da salçalık kırmızı biber

Sucuklu Krepler Nasıl Yapılır?

Un, süt ve yumurtayı derin bir kasede iyice çırpın. Küçük bir teflon tavada bir çay kaşığı ayçiçeği yağını ısıtın. Yarım kepçe kadar krep hamurunu tavanın içine dökün. Krep hamurunu iki taraflı pişirin. Kağıt havlu üzerine alıp sıcak olarak muhafaza edin. Kalan hamuru aynı şekilde pişirin.

Biberleri temizleyip doğrayın. Sucukları zar şeklinde doğrayın. Harmanlayıp tavada bir kaç dakika kadar kavurun ve kreplerin içine paylaştırın. Rulo şeklinde sarın. Ilık ya da soğuk servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlar

Misafir 12 Ekim 2016, 17:26

çok güzellllllllllllllllll :)


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!