ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ PRATİK YEMEKLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ PEYNİRLİ EKMEK

> PEYNİRLİ EKMEK
0 Kişilik
Hazırlama -
Pişirme -

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Peynirli ekmek tarifi için malzemeler
  • Çedar peynir
  • Kaşar peynir
  • Tost ekmeği
  • Tereyağ
Peynirli ekmek Nasıl Yapılır

Bir çay bardağı rendelenmiş çedar peyniri ve bir çay bardağı rendelenmiş kaşar peynirini bir kasede karıştırın. Tost ekmeklerini yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Üzerlerine birer tatlı kaşığı tereyağı sürün ve rendelenmiş peynir karışımından serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında peynirler eriyene kadar, yaklaşık 8-10 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.