ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ KETEN TOHUMLU BİSKÜVİ

Keten Tohumlu Bisküvi

Keten tohumlu bisküvi

Kaç
Kişilik

5 kişilik

Hazırlama
Süresi

20 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Keten Tohumlu Bisküvi Tarifi İçin malzemeler

  • 1 su bardağı rendelenmiş eski kaşar peyniri
  • 1 su bardağı kaju fıstığı (Un halinde çekilmiş)
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 tatlı kaşığı elma suyu
  • 3 yemek kaşığı keten tohumu
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kuru kekik
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı tuz

Keten Tohumlu Bisküvi Nasıl Yapılır?

  • Yoğurma kabına tüm malzemeyi alarak, iyice yoğurun. Hamuru iki yağlı kağıt arasında merdane yardımı ile 1 cm kalınlığında açın. Şekilli kurabiye kalıpları ile keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 20 dakika pişirip servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!