Keten Tohumlu Bisküvi

Keten Tohumlu Bisküvi
24 Kasım 2023
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Keten Tohumlu Bisküvi için

Malzemeler

  • 1 su bardağı rendelenmiş eski kaşar peyniri
  • 1 su bardağı kaju fıstığı (Un halinde çekilmiş)
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 1 tatlı kaşığı elma suyu
  • 3 yemek kaşığı keten tohumu
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kuru kekik
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı tuz
Keten Tohumlu Bisküvi

Nasıl Yapılır

  1. Yoğurma kabına tüm malzemeyi alarak, iyice yoğurun. Hamuru iki yağlı kağıt arasında merdane yardımı ile 1 cm kalınlığında açın. Şekilli kurabiye kalıpları ile keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 20 dakika pişirip servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo