ANASAYFA TARİFLER PRATİK YEMEK TARİFLERİ KEÇİ PEYNİRLİ VE ENGİNARLI TAPAS

Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 2 enginar çanağı
  • 1 limonun suyu
  • 50 gr keçi peyniri
  • 1 yemek kaşığı kapari
  • 1 yemek kaşığı badem
  • 2 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 dilim kızartılmış ekmek
  • Tuz
  • Karabiber

Sunum için

  • Dilimlenmiş baton ekmek
  • Maydanoz

Keçi Peynirli Ve Enginarlı Tapas Nasıl Yapılır?

Enginarları tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyin. Limon suyunu da ekleyin. Enginarları yumuşayıncaya kadar haşlayın. Enginarlar yumuşadıktan sonra sudan çıkarın ve 4’e bölüp mutfak robotuna alın. Badem, keçi peyniri, sarımsak, zeytinyağı, tuz ve karabiberi ekleyip robotta iri parçalı olacak şekilde çekin. Kaparileri ekleyip kaşıkla karıştırın. Kızartılmış ekmeklerin üzerine hazırladığınız karışımı yayın. Maydanozla süsleyip servis yapın.

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!