Bulgur Pilavı

21 Ekim 2024 tarihinde güncellendi.
Bulgur Pilavı

Sebze veya et yemeklerinin yanına çok yakışan hem ekonomik hem de pratik bir lezzete sahip olan bulgur pilavını keyifle sofralarınızda servis edebilirsiniz.

1 porsiyon ev yapımı bulgur pilavı 311 kaloridir.

Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Bulgur Pilavı için

Malzemeler

  • 1 su bardağı bulgur
  • 2 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 adet domates
  • 1/2 adet soğan
  • 3 diş sarımsak
  • 1 adet havuç
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam tuz
Bulgur Pilavı

Nasıl Yapılır

Servis Önerisi

Et ve tavuk yemeklerinin yanında servis edebilirsiniz.

Püf Noktası

Bulgurunuzun cinsine göre su miktarı değişiklik gösterebilir.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo