ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ÖZEL GÜNLER DAVET SOFRASI TARİFLERİ PASTIRMALI ÇUBUKLAR

> PASTIRMALI ÇUBUKLAR
2 Kişilik
Hazırlama 25 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Pastırmalı çubuklar tarifi için malzemeler
  • 1 yufka
  • 30 gr pastırma
  • 3 yemek kaşığı acı sos
Pastırmalı çubuklar Nasıl Yapılır

Lezzet Davet sofralarınız için harika tarifler sunuyor. Yufkaları ortadan ikiye kesin. Elde ettiğiniz dört parçadan dört parmak kalınlığında dikdörtgenler elde edin. Kibrit çöpü kalınlığında kestiğiniz pastırmaları yufkaların içine yerleştirin. Yufkaları uzunlamasına parmak kalınlığında sarıp, kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün. Acı sos ile servis yapın.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.