ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ KESTANELİ VE PASTIRMALI LOKMA

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

30 dakika

Pişirme
Süresi

5 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Tarif Defterime Ekle

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma Tarifi İçin malzemeler

  • 200 gr kestane
  • 1 su bardağı kırmızı şarap
  • 100 gr çemensiz pastırma
  • Birkaç biberiye dalı

Kestaneli Ve Pastırmalı Lokma Nasıl Yapılır?

Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda...

Kestanelerin üzerlerini çizin ve tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ve şarabı ilave edin. Kestaneler yumuşayana kadar haşlayın. Süzüp ılınmaya bırakın ve kabuklarını soyun.

Pastırmaları uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Hazırladığınız pastırmaların kenarına birer kestane yerleştirip rulo sarın ve açılmalarını önlemek için kürdanla sabitleyin.

Izgarada 4-5 dakika pişirin. Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak veya ılık servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!