ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ DEFNE YAPRAKLI VE BİBERİYE TAÇLI ANTRİKOT

Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot Tarifi İçin malzemeler

Malzemeler

  • 4 parça kalın dilimlenmiş antrikot
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Taze defneyaprağı
  • Taze biberiye

Servis için

  • Elma dilim patates
  • Ayçiçeği yağı

Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot Nasıl Yapılır?

Lezzet Davet sofralarınız için harika tarifler sunuyor. Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.

Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin. Servis tabağına alın. Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın.

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!