Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot için

Malzemeler

  • 4 parça kalın dilimlenmiş antrikot
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Taze defneyaprağı
  • Taze biberiye

Servis için

  • Elma dilim patates
  • Ayçiçeği yağı
Defne Yapraklı Ve Biberiye Taçlı Antrikot

Nasıl Yapılır

Lezzet Davet sofralarınız için harika tarifler sunuyor. Etleri tavaya dizip üzerlerine zeytinyağı gezdirin. Önce yüksek ateşte daha sonra kısık ateşte hafif kızarıncaya kadar pişirin. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.

Defneyapraklarını ve biberiyeyi etlerin etrafına dizip fırın ipi ile bağlayın ve tekrar tavada yüksek ateşte birkaç dakika pişirin. Servis tabağına alın. Kızarmış elma dilim patates ile servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo