Bruschetta'lı Izgara Şiş

Bruschetta'lı Izgara Şiş
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bruschetta'lı Izgara Şiş için

Malzemeler

  • 600 gr kuşbaşı et
  • 1 yemek kaşığı süt
  • 6 dilim kurutulmuş domates
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • 8 dilim ekmek
  • 3 diş sarımsak
  • 1 çay bardağı zeytinyağı

Servis için

  • Çizik zeytin
  • Kapari
  • Limon dilimleri
  • Maydanoz
Bruschetta'lı Izgara Şiş

Nasıl Yapılır

Zeytinyağının 3/2’sini bir kaba alın. Bir diş sarımsağı rendeleyerek ekleyin. Küp doğranmış domates, süt, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyip karıştırın. Kuşbaşı etleri ilave edin ve üzerini streç film ile kapatarak 2 saat buzdolabında bekletin. Kalan zeytinyağına rendelenmiş diğer sarımsakları ekleyin ve fırça ile ekmeklerin üzerine sürün. Fırın ızgarasında önlü arkalı kızartın. Etleri şişlere dizip ızgarada kadar pişirin. Şişleri ekmeklerin üzerine yerleştirin. Kapari, zeytin, limon dilimleri, kıyılmış maydanoz serpiştirip servis yapın. 
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo