ANASAYFA TARİFLER DAVET YEMEKLERİ BİBERİYE DALINDA RULO BİFTEK

Biberiye Dalında Rulo Biftek

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Biberiye Dalında Rulo Biftek Tarifi İçin malzemeler

  • 4 dilim biftek
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı soya sosu
  • 1 arpacık soğan
  • 1 defne yaprağı
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
  • 16 dal taze biberiye

Biberiye Dalında Rulo Biftek Nasıl Yapılır?

Biftekleri et tokmağı ile ezerek inceltin ve bir parmak kalınlığında şeritler halinde doğrayın. Soğanın kabuğunu soyup küçük doğrayın ve geniş bir kaba alın. Zeytinyağı, soya sosu, tuz, karabiber ve defneyaprağını ekleyin. Etleri bu karışıma bulayın ve üzerini örterek en az 2 saat buzdolabında bekletin. Biberiye dallarının 3/2’sinin yapraklarını kopartın. Etleri rulo şeklinde sararak biberiye dallarına ikişerli olarak dizin. Izgara üzerinde önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Elmalı yeşillik salatası ile sıcak servis yapın.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!