Biberiye Dalında Rulo Biftek

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Biberiye Dalında Rulo Biftek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Biberiye Dalında Rulo Biftek için

Malzemeler

  • 4 dilim biftek
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı soya sosu
  • 1 arpacık soğan
  • 1 defne yaprağı
  • Tuz
  • Taze çekilmiş karabiber
  • 16 dal taze biberiye
Biberiye Dalında Rulo Biftek

Nasıl Yapılır

Biftekleri et tokmağı ile ezerek inceltin ve bir parmak kalınlığında şeritler halinde doğrayın. Soğanın kabuğunu soyup küçük doğrayın ve geniş bir kaba alın. Zeytinyağı, soya sosu, tuz, karabiber ve defneyaprağını ekleyin. Etleri bu karışıma bulayın ve üzerini örterek en az 2 saat buzdolabında bekletin. Biberiye dallarının 3/2’sinin yapraklarını kopartın. Etleri rulo şeklinde sararak biberiye dallarına ikişerli olarak dizin. Izgara üzerinde önlü arkalı kızarıncaya kadar pişirin. Elmalı yeşillik salatası ile sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo