Barbunya burger

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Barbunya burger tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 400 gr haşlanmış barbunya fasulyesi
- 1 kabak
- 1 havuç
- 2 yumurta
- 1 soğan
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- Yarım demet maydanoz
- 5 taze soğan
Kızartmak için
- ayçiçeğiyağı
- 1 su bardağı köftelik bulgur
- Tuz
- karabiber
Barbunya burger Nasıl Yapılır
Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım...
Kabak ve havucu temizleyip rendeleyin.Soğan, taze soğanlar ve maydanozu temizleyip ayrı ayrı kıyın. Kabak,havuç,fasulye, taze soğan,soğan,maydanoz ve peyniri robota alıp püre haline getirin.1 yumurta, tuz ve karabiberi bir kapta çırpın.
Bulguru bir kaba alıp üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edin.Bulgur suyu tamamen çekene kadar bekletin.Çatalla karıştırın. Püreden limon iriliğinde parçalar koparıp elinizde yuvarlayarak hamburger şeklinde köfteler hazırlayın.
Köfteleri önce hafif çırpılmış yumurtaya,sonra bulgura bulayın.Ayçiçeği yağını tavada ısıtıp köfteleri iki taraflı kızartın.Tek başına yada hamburger ekmeği içinde servis yapın.
Kabak ve havucu temizleyip rendeleyin.Soğan, taze soğanlar ve maydanozu temizleyip ayrı ayrı kıyın. Kabak,havuç,fasulye, taze soğan,soğan,maydanoz ve peyniri robota alıp püre haline getirin.1 yumurta, tuz ve karabiberi bir kapta çırpın.
Bulguru bir kaba alıp üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edin.Bulgur suyu tamamen çekene kadar bekletin.Çatalla karıştırın. Püreden limon iriliğinde parçalar koparıp elinizde yuvarlayarak hamburger şeklinde köfteler hazırlayın.
Köfteleri önce hafif çırpılmış yumurtaya,sonra bulgura bulayın.Ayçiçeği yağını tavada ısıtıp köfteleri iki taraflı kızartın.Tek başına yada hamburger ekmeği içinde servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!