Zencefilli Karanfilli Kuşburnu Çayı

Kaç
Kişilik
6 kişilik
Hazırlama
Süresi
10 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Zencefilli Karanfilli Kuşburnu Çayı Tarifi İçin malzemeler
- Bir avuç kuşburnu
- Küçük bir parça taze zencefil
- 3-4 diş karanfil
- Bir yemek kaşığı bergamot çayı
Zencefilli Karanfilli Kuşburnu Çayı Nasıl Yapılır?
- Çayı demlemeden önce kuşburnu meyvelerini iyice yıkayın. Kurutulmuş meyveleri sıcak suyun içinde haşlayın. Sonrasında meyveleri başka sıcak suyun içine koyarak, çayı hazırlamak için kaynatın. Çayın içine karanfil, zencefil ve bergamot gibi aromaları da ilave ederek 5 dakika kadar demlenmesini bekleyin, servis edin.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR