Peynirli ve baharatlı üçgenler

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?
Peynirli ve baharatlı üçgenler tarifi için malzemeler
- 4 kare milföy hamuru 1 çorba kaşığı domates salçası 1 çorba kaşığı hardal 6 kiraz domates 2 konserve enginar kalbi 6-8 dilimlenmiş siyah zeytin 50 gr rendelenmiş örgü peyniri Kuru fesleğen 50 gr rendelenmiş taze kaşarpeyniri 1 kahve fincanı sıvıyağ
Peynirli ve baharatlı üçgenler Nasıl Yapılır
Milföyleri üçgen şeklinde ikiye kesin. Üzerlerini sıvıyağ ile yağlayın. Dördünün üzerine domates salçası, kalan dört tanesine de hardal sürün.
Enginar kalbini ince şeritler halinde doğrayın. Enginar, dilimlenmiş zeytin, rendelenmiş örgü peyniri ve fesleğeni bir kapta harmanlayın. Domates salçası sürdüğünüz hamurların üzerine bu karışımı paylaştırın. Kiraz domatesleri halka şeklinde doğrayıp hardallı hamurların üzerine yerleştirin ve rendelenmiş kaşarpeyniri serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.
Enginar kalbini ince şeritler halinde doğrayın. Enginar, dilimlenmiş zeytin, rendelenmiş örgü peyniri ve fesleğeni bir kapta harmanlayın. Domates salçası sürdüğünüz hamurların üzerine bu karışımı paylaştırın. Kiraz domatesleri halka şeklinde doğrayıp hardallı hamurların üzerine yerleştirin ve rendelenmiş kaşarpeyniri serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!