ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ TATLI HAMUR İŞİ TARİFLERİ BEZE

> BEZE
Beze
6 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 45 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Beze tarifi için malzemeler
  • 250 g yumurta beyazı (Yaklaşık 8 orta boy yumurta akı)
  • 20 ml limon suyu
  • 400 g pudra şekeri
Beze Nasıl Yapılır

  • Yumurta beyazlarını yavaş yavaş çırpın ve pudra şekerini ilave edin. Limon suyunu ekleyip karıştırın. Daha sonra karışımı sıkma torbasına alın.
  • İstenilen ebatlarda yağlı kağıt üzerine 15 mm kalınlığında kalın düz bir uç yardımıyla yuvarlak formda karışımı sıkın. 150-160 derece fırında yaklaşık 40 dakika pişirin.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.