Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15731 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1449 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2672 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7471 Tarif
Salata ve Meze
1545 Tarif
Sos
512 Tarif
Tatlı
10663 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Kuru Bamya Yemeği
Soğanlama
Anasayfa
Tarifler
Ekmek Tarifleri
Biberli Ekmek
Biberli Ekmek
18 Ağustos 2021 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 3 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Buzluk Poğaçası Tarifi
Cevizli Tahinli Çörek Tarifi
3 Peynirli Puf Börek Tarifi
Rustik Poğaça Tarifi
Tahinli Kakaolu Islak Kek Tarifi
Tepsi Pizzası Tarifi
Pişmiş Mısır Ayıklamak İçin 4 Pratik Tüyo
Levrek Balığının Büyüğüne Ne Ad Verilir?
Cennet Hurmasını Bozulmadan Saklamanın 6 Tüyosu
Kurabiyenin Sertleşmesinin 5 Sebebi
Yemeğin Taşmasını Önlemenin 7 Pratik Yöntemi
Pilavın Tane Tane Olması İçin Yapılacak 6 Hile
Biberli Ekmek için
Malzemeler
Yarım paket yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 su bardağı ılık su
Aldığı kadar un
İç harcı için
3 soğan
5 yemek kaşığı + 1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı susam
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Üzeri için
Taze biberiye
Biberli Ekmek
Nasıl Yapılır
Mayayı elinizle ufalayıp derin bir kaba koyun. Tuz, şeker ve ılık suyu ekleyip mayayı eritin. 5 dakika kadar bekletin.
Unu azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bezle örtüp oda sıcaklığında 40 dakika bekletin.
Dinlenen hamuru yağlanmış zeminde tepsi büyüklüğünde açın ve fırın tepsinize yerleştirin.
İç harcı için yemeklik doğradığınız soğanı 5 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun.
1 çay bardağı zeytinyağı, susam, salça, tuz ve baharatları ekleyin. Harcı hamurun üzerine sürüp 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin.
Fırından çıkınca karelere bölün. Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Hamur İşi Tarifleri
Kahvaltılık Tarifler
Ekmek Tarifleri
Hatay Mutfağı
Atıştırmalık
Sebze Tarifleri
Vejetaryen Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Ekmek Tarifleri
130 Dakika
Kahvaltı Ekmeği Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
50 Dakika
Tam Buğday Unlu Tahıllı Ekmek Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
145 Dakika
Çikolatalı Ekmek Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
55 Dakika
Kaşar Peyniri Dolgulu Sarımsaklı Ekmekçikler
Ekmek Tarifleri
100 Dakika
Tandır Ekmeği Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
115 Dakika
Kuru Domatesli Zeytinli Ekmek Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.