Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15080 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1386 Tarif
Diyet
4437 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2526 Tarif
Hafif Yemekler
62 Tarif
İçecek
1447 Tarif
Pratik Yemek
6671 Tarif
Salata ve Meze
1446 Tarif
Sos
499 Tarif
Tatlı
9955 Tarif
Yöresel
2054 Tarif
Popüler Tarifler
Soğanlı Balık Ekmek
Ton Balıklı Sandviç
Anasayfa
Tarifler
Ekmek Tarifleri
Biberli Ekmek
Biberli Ekmek
18 Ağustos 2021
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 3 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Hindistan Cevizli Top Tarifi
Japon Usulü Cheesecake Tarifi
Pasta Keki Tarifi
Tavada Kazandibi Tarifi
Bayatlamayan Margarinli Poğaça Tarifi
Çörek Otlu Kurabiye Tarifi
Biber Kızartması Yapmanın Püf Noktaları
3-2-1 Poğaça Yapmanın Püf Noktaları
5 Nefis Islak Kurabiye Tarifi
Mantı Hamuru Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Gözleme Tadında Yufkasız Tava Böreği Yapmanın İpuçları
Çayın En Güzel Eşlikçisi Kıyır Kıyır 8 Tuzlu Kurabiye Tarifi
Biberli Ekmek için
Malzemeler
Yarım paket yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 su bardağı ılık su
Aldığı kadar un
İç harcı için
3 soğan
5 yemek kaşığı + 1 çay bardağı zeytinyağı
1 su bardağı susam
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Üzeri için
Taze biberiye
Biberli Ekmek
Nasıl Yapılır
Mayayı elinizle ufalayıp derin bir kaba koyun. Tuz, şeker ve ılık suyu ekleyip mayayı eritin. 5 dakika kadar bekletin.
Unu azar azar ekleyerek yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bezle örtüp oda sıcaklığında 40 dakika bekletin.
Dinlenen hamuru yağlanmış zeminde tepsi büyüklüğünde açın ve fırın tepsinize yerleştirin.
İç harcı için yemeklik doğradığınız soğanı 5 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun.
1 çay bardağı zeytinyağı, susam, salça, tuz ve baharatları ekleyin. Harcı hamurun üzerine sürüp 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin.
Fırından çıkınca karelere bölün. Biberiye dallarıyla süsleyip sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Hamur İşi Tarifleri
Kahvaltılık Tarifler
Ekmek Tarifleri
Hatay Mutfağı
Atıştırmalık
Sebze Tarifleri
Vejetaryen Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Ekmek Tarifleri
35 Dakika
Oopsie Ekmeği Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
50 Dakika
Unsuz Ekmek Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
55 Dakika
Mayasız Yumuşacık Ekmek Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
155 Dakika
Focaccia Ekmeği Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
110 Dakika
Üç Peynirli Ekmek Tarifi
Selinhdr
Ekmek Tarifleri
115 Dakika
Patatesli Ekmek
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.