ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ HAMURİŞİ TARİFLERİ BÖREK TARİFLERİ TON BALIKLI MİLFÖY BÖREK

Ton balıklı milföy börek

Kaç
Kişilik

8 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Ton balıklı milföy börek tarifi için malzemeler

  • 8 yaprak milföy hamuru
  • 1 kutu ton balığı
  • Yarım çay bardağı konserve mısır
  • 3~4 dal dereotu
  • 1 dal taze soğan
  • 1 kırmızı biber
  • Karabiber
  • Bir tutam tuz
  • Yarım limon suyu
  • Zeytinyağı

Ton balıklı milföy börek Nasıl Yapılır

Milföy hamurlarını yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla kesip muffin kalıplarına yerleştirin. Kabarmamaları için tabanlarını çatalla delin. 180 derece fırında hafif kızarana kadar pişirin. Bir karıştırma kabında ton balığı, ince kıyılmış taze soğan, dereotu, kırmızı biber ve mısırı karıştırın. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edin. Fırından çıkardığınız milföy hamurları soğuduktan sonra içlerine ton balıklı harçtan koyarak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.