Ton Balıklı Milföy Börek

Kaç
Kişilik
8 kişilik
Hazırlama
Süresi
-
Pişirme
Süresi
-

Ton Balıklı Milföy Börek Tarifi İçin malzemeler
- 8 yaprak milföy hamuru
- 1 kutu ton balığı
- Yarım çay bardağı konserve mısır
- 3~4 dal dereotu
- 1 dal taze soğan
- 1 kırmızı biber
- Karabiber
- Bir tutam tuz
- Yarım limon suyu
- Zeytinyağı
Ton Balıklı Milföy Börek Nasıl Yapılır?
Milföy hamurlarını yuvarlak bir kurabiye kalıbıyla kesip muffin kalıplarına yerleştirin.
Kabarmamaları için tabanlarını çatalla delin. 180 derece fırında hafif kızarana kadar
pişirin. Bir karıştırma kabında ton balığı, ince kıyılmış taze soğan, dereotu, kırmızı
biber ve mısırı karıştırın. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ilave edin.
Fırından çıkardığınız milföy hamurları soğuduktan sonra içlerine ton balıklı harçtan
koyarak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR