ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ SARIMSAKLI TAVUK

Sarımsaklı tavuk

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Sarımsaklı tavuk tarifi için malzemeler

  • 1 bütün tavuk
  • 6 patates
  • 30 diş sarımsak (kabuklu)
  • 1 limon
  • 10 arpacık soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 dal taze kekik

Sarımsaklı tavuk Nasıl Yapılır

Tavuk, kabukları soyulmuş arpacık soğanları, sarımsaklar, ikiye böldüğünüz patatesler, dörde böldüğünüz limon, taze kekik ve tereyağını fırın torbasına aktarın. 180 derece fırında 45 dakika pişirip sıcak servis yapın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.