Sarımsaklı Tavuk

Sarımsaklı Tavuk
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Lezzet Trendleri
Sarımsaklı Tavuk için

Malzemeler

  • 1 bütün tavuk
  • 6 patates
  • 30 diş sarımsak (kabuklu)
  • 1 limon
  • 10 arpacık soğan
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 dal taze kekik
Sarımsaklı Tavuk

Nasıl Yapılır

Tavuk, kabukları soyulmuş arpacık soğanları, sarımsaklar, ikiye böldüğünüz patatesler, dörde böldüğünüz limon, taze kekik ve tereyağını fırın torbasına aktarın. 180 derece fırında 45 dakika pişirip sıcak servis yapın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo