ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ ET YEMEKLERİ TAVUK YEMEKLERİ ÇELEBİ ÇORBASI

ÇELEBİ ÇORBASI

4 Kişilik
Hazırlama 20 dakika
Pişirme 15 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Çelebi çorbası tarifi için malzemeler
  • 300 gr tavuk göğüs eti 300 gr konserve bezelye 6 su bardağı su Tuz
  • karabiber
Çelebi çorbası Nasıl Yapılır

Tavuk etini küçük küpler halinde doğrayıp tencereye alın. 6 bardak su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Bezelyeyi süzüp tencereye ekleyin. 15 dakika kadar pişirin. 
Çorbaya tuz ve karabiber ekleyip bir taşım daha kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.

Afiyet olsun.

Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.