ANASAYFA TARİFLER TAVUK YEMEKLERİ BAHARATLI TAVUK BUTLARI

Baharatlı Tavuk Butları

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

25 dakika

Pişirme
Süresi

30 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Baharatlı Tavuk Butları Tarifi İçin malzemeler

  • 800 gr tavuk but
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Birer çay kaşığı kekik ve biberiye
  • 1 çay kaşığı kırmızı pul biber
  • Tuz
  • 300 gr brokoli
  • 1 kabak
  • 250 gr ıspanak
  • Birer dolmalık sarı ve kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber

Baharatlı Tavuk Butları Nasıl Yapılır?

Lezzet Davet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım. Zeytinyağı, kekik, pul biber, tuz ve biberiyeyle butları marine edin. Izgarada üzerileri kızarıncaya kadar iyice her tarafını pişirin.

Sebzeleri yıkayıp sularını süzdürün ve iri doğrayın. Üzerilerine tereyağı sürüp ızgarada pişirin. Hepsini harmanlayarak servis tabağına yerleştirin. Tuzla tatlandırıp servis yapın.

Dilerseniz, demi glace soslu fırında tavuk butlarına da göz atabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.