Özel Soslu Bonfile Tava(Gyu Hire Teri)

18 Nisan 2024 tarihinde güncellendi.
Özel Soslu Bonfile Tava(Gyu Hire Teri)
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 5 Kişi Kaydetti
Özel Soslu Bonfile Tava(Gyu Hire Teri) için

Malzemeler

  • 200 gr bonfile
  • 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı
  • Yarım su bardağı mirin (Japon şarabı)
  • 2 çorba kaşığı soya sosu
  • 2 dilim salatalık
  • 2 dilim domates
  • 2 halka kesilmiş dolmalık yeşil biber
  • 1 yaprak beyaz lahana
Özel Soslu Bonfile Tava(Gyu Hire Teri)

Nasıl Yapılır

  1. Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin. Mirin ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin.
  2. Beyaz lahana yaprağını kıyın. Et piştikten sonra dilimleyip servis tabağına alın. Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşil biberle servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, dünyanın birçok yerinde tüketilen cafe de paris soslu bonfile tarifini de deneyebilirsiniz.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo