Taze Otlu Çipura Balığı

18 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Taze Otlu Çipura Balığı
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Taze Otlu Çipura Balığı için

Malzemeler

  • 1 çipura balığı
  • 1.5 yemek kaşığı ciriz otu
  • 1.5 yemek kaşığı turp otu
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen
  • 1 çay kaşığı taze kişniş
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
Taze Otlu Çipura Balığı

Nasıl Yapılır

Otların hepsini doğrayıp bir kaba aktarın. Zeytinyağı ve tuz ekleyip 1 saat buzdolabında bekletin.

Balığı tam ortadan açıp otlu karışımı içine yerleştirin ve ızgarada her iki tarafını iyice pişirin. İsteğe göre garnitür olarak salata veya sote edilmiş mevsim sebzeleri ile birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo