ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ TAZE OTLU ÇİPURA BALIĞI

Taze Otlu Çipura Balığı

Kaç
Kişilik

1 kişilik

Hazırlama
Süresi

10 dakika

Pişirme
Süresi

25 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Taze Otlu Çipura Balığı Tarifi İçin malzemeler

  • 1 çipura balığı
  • 1.5 yemek kaşığı ciriz otu
  • 1.5 yemek kaşığı turp otu
  • 1 tatlı kaşığı fesleğen
  • 1 çay kaşığı taze kişniş
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz

Taze Otlu Çipura Balığı Nasıl Yapılır?

Otların hepsini doğrayıp bir kaba aktarın. Zeytinyağı ve tuz ekleyip 1 saat buzdolabında bekletin.

Balığı tam ortadan açıp otlu karışımı içine yerleştirin ve ızgarada her iki tarafını iyice pişirin. İsteğe göre garnitür olarak salata veya sote edilmiş mevsim sebzeleri ile birlikte servis yapın.

Yorumlar

Misafir 12 Ekim 2016, 16:53

GUZELLLLLLLLL


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!