Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Balıkları yağladığınız geniş bir fırın kabına yerleştirin. Zeytinyağını küçük bir tavaya alıp file bademleri ekleyin ve renkleri altın sarısı oluncaya kadar kavurun. Tereyağını tavaya ekleyip eritin. Kuru sultani üzüm, biberiye, yenibahar, tarçın ve tuz ekleyip 5 dakika daha kavurun.
Karışımı balıkların üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin.
Domates salatası için, domates ve soğanı ince doğrayın. Maydanozu ince kıyın. Geniş bir kapta karıştırıp üzerine zeytinyağı ve tuz ekleyin. Balıkları domates salatası ile sıcak servis yapın.
Teşekkür ederiz.