Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
15799 Tarif
Çocuk
379 Tarif
Çorba
1461 Tarif
Diyet
4445 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2673 Tarif
Hafif Yemekler
66 Tarif
İçecek
1474 Tarif
Pratik Yemek
7494 Tarif
Salata ve Meze
1566 Tarif
Sos
515 Tarif
Tatlı
10730 Tarif
Yöresel
2086 Tarif
Popüler Tarifler
Milföy Hamuru
Sebzeli Kebap
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Fırında Bol Yeşillikli Levrek
Fırında Bol Yeşillikli Levrek
30 Eylül 2020 tarihinde güncellendi.
Hazırlanma Süresi :
25 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
8 Kişilik
Editör Notu:
Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Bayatlamayan kavanoz kurabiyesi Tarifi
Elmalı Islak Kurabiye Tarifi
3 Malzemeli Ev Yapımı Çikolata Dilimleri
1 Kişilik Krep Tarifi
Yoğurtlu Hamur Kızartması Tarifi
İrmiksiz Kesme Muhallebi Tarifi
Yaprak Sarmanın İç Harcına Sadece Bu Malzemeyi Koyarsanız Lezzetini Katlıyormuş
Patates Kızartırken Tuz Ne Zaman Atılmalı?
Bazlamanın Yumuşak Olması İçin Ne Yapmalı?
Sigara Böreği Yaparken Yufkaya Ne Sürülür?
Milföyle Yapılan 10 Tatlı Tarifi
Yaprak Sarmanın Parlak Olması İçin Ne Yapmalı?
Fırında Bol Yeşillikli Levrek için
Malzemeler
4 levrek fileto
1 yemek kaşığı tereyağı
1 demet dereotu (İrice doğranmış)
1 demet taze soğan (Doğranmış)
200 ml krema
1 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı kapari turşusu
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı rendelenmiş muskat
1 kahve fincanı sıvı yağ
Fırında Bol Yeşillikli Levrek
Nasıl Yapılır
Fileto balıkları tereyağında önlü arkalı hafifçe kızartın. Kızarttığınız balıkları fırın tepsisine yerleştirin.
Kızartmayı yaptığınız tavada sıvı yağı ısıtın. Yeşillikleri, kremayı, hardalı, kapari turşusunu, sütü, tuzu, karabiberi, rendelenmiş Hindistan cevizini ekleyin.
Orta ateşte, sürekli karıştırarak 5 dakika boyunca pişirin. Ocaktan alın, balıkların üzerine dökün. 180 dereceye ayarlı fırında, 15 dakika pişirin.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Balık Yemekleri
Fırın Yemekleri
Levrek Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
20 Dakika
Air Fryer'da Uskumru Tarifi
Selinhdr
Balık Yemekleri
55 Dakika
Palamut Ekşilisi Tarifi
Selinhdr
Balık Yemekleri
22 Dakika
Tereyağlı Karides Tarifi
Selinhdr
Balık Yemekleri
30 Dakika
Kağıtta Somon Tarifi
Selinhdr
Balık Yemekleri
30 Dakika
Tekir Buğulama Tarifi
Selinhdr
Balık Yemekleri
35 Dakika
Fırında Lüfer Tarifi
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.