ANASAYFA TARİFLER BALIK YEMEKLERİ BUHARDA LÜFER

Buharda Lüfer

Kaç
Kişilik

2 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Buharda Lüfer Tarifi İçin malzemeler

  • 1 lüfer
  • 4 defneyaprağı
  • 1 limon
  • Tuz
  • Karabiber

Buharda Lüfer Nasıl Yapılır?


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Lüferi temizleyip yıkayın. Sırtının her iki yanını çizip uygun ölçüde alüminyum folyo içine yerleştirin.

Üzerine defneyaprağı, dilimlenmiş limon, karabiber  ve tuz ekleyin.

Alüminyum folyoyu balık hava almayacak şekilde kapatıp önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

 

Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!