ANASAYFA YEMEK TARİFLERİ DÜNYA MUTFAKLARI YUNAN YEMEKLERİ ASMA YAPRAĞINDA SARDALYE

Asma yaprağında sardalye

Kaç
Kişilik

0 kişilik

Hazırlama
Süresi

-

Pişirme
Süresi

-

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Asma yaprağında sardalye tarifi için malzemeler

  • 32 sardalye balığı
  • 32  asma yaprağı
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 6 limon
  • Tuz

Asma yaprağında sardalye Nasıl Yapılır

Asma yapraklarını yıkayıp zeytinyağı ile yağlayın. 4 limonun suyunu sıkın. Sardalyeleri temizleyip yıkayın. Limon suyunu üzerlerine gezdirip harcı asma yapraklarına sarın. Kömür ateşinde ya da elektrikli ızgarada 5-7 dakika pişirin. Servis yapın.

Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.
Yorumlarınız

YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.