Kabaklı Ve Dereotlu Omlet

Kaç
Kişilik
2 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
15 dakika

Kabaklı Ve Dereotlu Omlet Tarifi İçin malzemeler
- 2 kabak
- 3 yumurta
- 2 yemek kaşığı süt
- 4~5 dal dereotu
- 1 çay bardağı lor peyniri
- Tuz
- Karabiber
- Kırmızı pul biber
Kabaklı Ve Dereotlu Omlet Nasıl Yapılır?
- Kabakları rendeleyip suyunu sıkın ve yapışmaz yüzeyli bir tavada hafif soteleyin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
- Yumurtaları geniş bir kaseye kırın. Sütü ilave edip çırpın. Soğuyan kabaklar, ince kıydığınız dereotu ve lor peynirini ilave edin.
- Tuz ve baharatlarla tatlandırıp karıştırın. Tereyağını geniş bir tavada eritin. Yumurtalı harcı tavaya döküp her iki yüzünü de pişirin. Sıcak servis yapın.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR