Kuru Kayısılı Fıstıklı Yoğurt

Kuru Kayısılı Fıstıklı Yoğurt
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Editör Notu: Birbirinden lezzetli tariflerimiz sayesinde hazırlaması en zor yemekleri bile olabilecek en kolay, hızlı ve pratik şekilde hazırlayabilirsiniz.
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kuru Kayısılı Fıstıklı Yoğurt için

Malzemeler

  • 450 g süzme yoğurt
  • 175 g kuru kayısı
  • 1 çorba kaşığı bal
  • 1/2 portakal kabuğu rendesi
  • 2 çorba kaşığı file Antep fıstığı
  • Üzerine serpmek için biraz tarçın
Kuru Kayısılı Fıstıklı Yoğurt

Nasıl Yapılır

Kayısı ve fıstık eşliğinde nefis yoğurt tarifi

  1. Kuru kayısıları ılık suyun içinde 10 dakika kadar bekletip süzün, küp doğrayın ve balla karıştırın. 
  2. Bu karşıma yoğurt, portakal kabuğu rendesi ve fıstıkları ekleyin. Servis edeceğiniz bardaklara bölüştürün, üzerlerine tarçın serpip servis yapın.

Chia tohumlu yoğurt tarifi için tıklayın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo