ANASAYFA TARİFLER ÇORBA TARİFLERİ ÇELEBİ ÇORBASI

Çelebi Çorbası

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Çelebi Çorbası Tarifi İçin malzemeler

  • 300 gr tavuk göğüs eti
  • 300 gr konserve bezelye
  • 6 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber

Çelebi Çorbası Nasıl Yapılır?

Tavuk etini küçük küpler halinde doğrayıp tencereye alın. 6 bardak su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Bezelyeyi süzüp tencereye ekleyin. 15 dakika kadar pişirin.
Çorbaya tuz ve karabiber ekleyip bir taşım daha kaynatın. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!