Çelebi Çorbası

Kaç
Kişilik
4 kişilik
Hazırlama
Süresi
15 dakika
Pişirme
Süresi
20 dakika

Çelebi Çorbası Tarifi İçin malzemeler
- 300 gr tavuk göğüs eti
- 300 gr konserve bezelye
- 6 su bardağı su
- Tuz
- Karabiber
Çelebi Çorbası Nasıl Yapılır?
- Tavuk etini küçük küpler halinde doğrayıp tencereye alın.
- 6 bardak su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın.
- Bezelyeyi süzüp tencereye ekleyin. 15 dakika kadar pişirin.
- Çorbaya tuz ve karabiber ekleyip bir taşım daha kaynatın. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.
Püf Nokta:
- Kapağı kapalı pişirirseniz tavuklar daha hızlı haşlanacaktır.

Dergide bu ay neler var?
EN ÇOK OYLANANLAR