ANASAYFA TARİFLER ÇORBA TARİFLERİ ÇELEBİ ÇORBASI

Çelebi Çorbası

Kaç
Kişilik

4 kişilik

Hazırlama
Süresi

15 dakika

Pişirme
Süresi

20 dakika

Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

0 görüntüleme
Tarif Defterime Ekle

Çelebi Çorbası Tarifi İçin malzemeler

  • 300 gr tavuk göğüs eti
  • 300 gr konserve bezelye
  • 6 su bardağı su
  • Tuz
  • Karabiber

Çelebi Çorbası Nasıl Yapılır?

  • Tavuk etini küçük küpler halinde doğrayıp tencereye alın.
  • 6 bardak su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın.
  • Bezelyeyi süzüp tencereye ekleyin. 15 dakika kadar pişirin.
  • Çorbaya tuz ve karabiber ekleyip bir taşım daha kaynatın. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun. 


Püf Nokta: 

  • Kapağı kapalı pişirirseniz tavuklar daha hızlı haşlanacaktır. 
Yorumlar

Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!